MC-udstyr af høj kvalitet findes lige her

Leder du efter nye tændrør eller en ny hjelm til motorcykel? Så kan du med fordel kigge forbi Brusk MC. Vi tilbyder et stort udvalg af MC-udstyr til mange forskellige behov. Fælles for alle produkterne er, at de er af høj kvalitet, men fås til attraktive priser. Vores forretning er beliggende i Fredericia området, Derfor kommer vores kunder typisk fra Kolding, Vejle og Middelfart.

Der findes flere gode grunde til at have det rigtige udstyr til sin motorcykel. Først og fremmest kan det være med til at øge din sikkerhed markant, hvis du har en god hjelm og den rigtige påklædning, når du kører. Derudover vil køreturene blive meget sjovere, når du har udstyret i orden, og regnvejr vil eksempelvis ikke være nogen hindring. Vi forhandler et stort udvalg af kvalitetsudstyr til fair priser.

Vi har et stort udvalg af MC-udstyr til ethvert behov

Hvad enten du er på udkig efter nye dæk, fælge eller beklædning til din motorcykel, så kan du finde det blandt vores fine udvalg af motorcykeludstyr.

Vi har udstyr til alle typer af motorcykler til, mænd og kvinder samt nybegyndere og mere erfarne kørere. Hos os kan du finde alt fra dæk, tændrør, olie, filtre, hjelme, handsker, jakker, bukser og meget andet. Vi har også de helt rigtige MC-reservedele til din motorcykel.

I udvalget af MC-udstyr finder du især produkter fra det anerkendte mærke Icon. Mærket leverer unikke design af høj kvalitet til fordelagtige priser. Vi tilbyder naturligvis altid grundig rådgivning om udstyret, så du kan finde det, som matcher dine behov bedst muligt. Hvis der er brug for montering, står vi også gerne for det.

Ring og hør mere om vore motorcykel udstyr

Kunne du tænke dig flere oplysninger om vores udvalg, eller har du brug for en pris? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på telefon 20 71 72 47 eller på mail ivan@bruskmc.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet med et godt tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på facebook, like og følg med når vi oploader nyheder!​

Firma

Brusk Mc

CVR: 35731776

Adresse​

Sdr. Vilstrupvej 5
7000 Fredericia

Kontakt

Telefon: 20 71 72 47

E-mail: ivan@bruskmc.dk