Brusk MC værksted

Vi gør i service, reparationer, forsikringsskader og meget mere. Vi har derfor det nyeste udstyr til opgaven.
Derfor kan du aflevere din mc i trygge hænder hos Brusk MC. Vores uddannede mekanikere står klar til at løse netop din problemstilling.

Vores MC-værksted er beliggende i Fredericia. Vi servicerer kunder fra Fredericia, Middelfart, Kolding, Vejle og omegn. Alle ansatte i firmaet har stor erfaring inden for motorcykel reparationer og vi er derfor istand til at løse enhver opgave. Hos os kan du forvente en personlig og professionel service, hvor vi tager os god tid til hver enkelt kunde.

Brusk MC showroom

Vi har et stort udvalg af MC-udstyr til ethvert behov. Hvad enten du er på udkig efter nye dæk, styling, beklædning eller andet motorcykeludstyr, så finder du det blandt vores fine udvalg. I sortimentet af MC-udstyr finder du blandt andet produkter fra brands som ICON, YSS, Bridgestone, Bel-Ray, Muc-off, Helite og Motogadget. Brands der leverer unikt design og høj kvalitet. Vi tilbyder altid grundig vejledning omkring udstyret, så du kan finde det som matcher dine behov bedst muligt.

Der findes flere gode grunde til at have det rigtige udstyr til sin motorcykel. Først og fremmest kan det være med til at øge din sikkerhed markant hvis du har en god hjelm og den rigtige påklædning. Derudover vil køreturene blive meget sjovere, når du har det rigtige udstyr. Regnvejr vil eksempelvis ikke være nogen hindring.

Finder du ikke det produkt du søger tøv ikke med at spørge.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?
Tlf.: 20 71 72 47 eller på mail kontakt@bruskmc.dk